Selecteer een pagina

 DIENSTEN

”Ont-moet jezelf”

”Ont-moet jezelf”

Iedereen komt wel eens op een punt dat je niet meer weet wat je moet doen. Je weet niet waarom je telkens dezelfde thema’s te verwerken hebt, of waarom je kind bijvoorbeeld toch steeds zo boos is. Je kunt het gevoel hebben dat je er zelf, in het hier en nu, niet uit kunt komen. Op zo’n moment is het fijn als er iemand met je mee kijkt. 

Ik geloof dat we als beschreven blad ter wereld komen, daarom werk ik (in mijn coachtrajecten) altijd vanuit jouw start, vanuit jouw beschreven blad. Als we dat blad begrijpen, dan kunnen we door alle laagjes van je bestaan heen reizen met jouw beschreven blad. Jouw richtingaanwijzer om erachter te komen wat je werkelijk te doen staat.

Ik werk vanuit de holistische visie, die op een andere manier kijkt naar het leven. Die ervan uit gaat dat lichaam en geest één geheel is en dat er een psychische oorzaak ligt achter een fysieke klacht. Ik geloof ook dat je met je eigen gedachten je leven kunt manifesteren, zowel positief als negatief. Afhankelijk van waar we vastzitten met onze emoties worden steeds situaties gecreëerd die ons de kans geven om de bijbehorende conflicten creatief op te lossen. Door op ontdekkingsreis te gaan in jezelf, kun je je bewust worden van jouw patronen en de signalen die je intuïtie, jouw ingebouwde kompas je geeft, zodat je kunt gaan helen en je ware ik kunt ontdekken.

 Wil je direct een eerste inzicht in jouw onderbewuste, kies dan voor een Luisterkind afstemming.

Luisterkind

Luisterkind

Wat is een Luisterkind?
Luisterkind is een methode, een manier waarop ik samen met jou, luister naar jouw onderbewuste en daarvan verslag leg. Dit heet een afstemming

Wat gebeurt er tijdens een afstemming?
Tijdens een afstemming ga ik in gesprek in de energie. Dit betekent dat ik op afstand op een diepere, onbewuste laag contact maak met jou of je kind. Ik hoor je denken, op afstand?


Ja dat kan echt. Dit doe ik aan de hand van een foto en geboortedatum. Alles wat ik hoor en zie wordt opgeschreven.

De vragen die je hebt voor jezelf of voor je kind, neem ik mee in dit gesprek en van daaruit zullen knelpunten duidelijk worden en zullen er handvatten ontdekt worden.

Er hoeft geen afspraak gemaakt te worden in mijn praktijk, dus je kind kan lekker blijven spelen en jij kunt doorgaan met de dagelijkse bezigheden.

Investering afstemming: 75 euro 

Deze prijs is inclusief 1x mailcontact. Wil je, je er toch meer in verdiepen dan is dit uit te breiden met een telefonisch, online of live consult of een afgestemd schilderij.

Intuïtieve coaching

Wil jij je echt een persoonlijke ontwikkeling doormaken vanuit jouw start of wil je graag begrijpen wat jouw kind nodig heeft vanuit zijn start?

In mijn trajecten gaan we samen, afgestemd op jou/jullie vragen bekijken wat jij nodig hebt om te starten aan jouw persoonlijke ontwikkeling zodat jij je ware ik kunt gaan ontdekken.

In onze sessies help ik jou:

 • Om weer in balans te komen
 • Om jezelf (en/of) je kind te begrijpen
 • Om blokkades te herkennen, erkennen en los te laten
 • Om weer rust te voelen in je lijf
 • Om te voelen wie jij in de kern echt bent
 • Om weer in verbinding te komen met je intuïtie

Ik werk in mijn coaching en begeleiding o.a. met afstemmen in energie, het in kaart brengen van je geboorte met de GIK-methode, reiki, visualisaties, bloesemremedies en creativiteit als middel. Ik heb daarbij hulp van spirituele gidsen en begeleiders en vertrouw volledig op mijn intuïtie waardoor ik voel wat er nodig is. Ik maak op een diepere, onbewuste laag contact met jou (of je kind) en ik beschrijf en benoem alles wat ik zie, en hoor. Ik stem me van tevoren en tijdens ons gesprek op jou (of je kind) af zodat ik precies kan doen wat er op dat moment nodig is. De vragen die je hebt voor jezelf of voor je kind neem ik mee in deze sessies en van daaruit zullen knelpunten duidelijk worden. We kijken samen naar de oplossing. Alles wat op zielsniveau belangrijk is voor jou of je kind, zal aan bod komen.

Ik hou ervan om mensen vooruit te helpen die heel bewust op zoek willen gaan naar hun eigen kern.

We hebben een échte hartsverbinding als jij:

 • Écht in je diepste kern voelt dat je wilt leven in verbinding met je hart, jouw kern.
 • Er heel bewust voor kiest om persoonlijk te groeien, ook al zal dit met moeilijke momenten gepaard gaan.
 • Écht open staat voor mijn intuïtieve en spirituele aanpak.
 • Écht gemotiveerd bent om naar jezelf te kijken, voor jezelf (en/of voor je kinderen)?
 • Écht een diepe sprong wil maken door contact te maken met jouw beschreven blad, jouw eigen start, om van daaruit inzichten te krijgen over je doen en laten?
 • Écht stappen wil zetten om door alle laagjes van je bestaan heen te reizen zodat je echte kern zichtbaar wordt.
 • Bereid bent om écht volledig eigen verantwoordelijkheid te nemen.

Herken jij jezelf hierin? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Dan weet ik zeker dat ik je écht vooruit kan helpen, want het is een samenwerking die we aangaan, kort en krachtig, of voor een langere periode, helemaal afgestemd op jouw vragen en persoonlijke doelen.

Trajecten

 • Open je hart traject: 255 euro
 • Heel je hart traject: 439 euro
 • Volg je hart traject: 595 euro

Voor meer informatie neem dan vrijblijvend contact op.

×

Hallo!

Je mag me altijd een berichtje sturen als je vragen hebt via WhatsApp of een stuur een mail naar info@sil-lavie.nl.

× Hoe kan ik je helpen?