Ervaringen

''Ga je mee op ontdekkingsreis?''

“Na een aantal afstemmingen van mijn kinderen, mezelf en een aantal gesprekken beschrijf ik hieronder wat voor effect dit heeft gehad voor mij en ons gezin.

Het gevoel hebben dat je iets wilt verwerken, maar je kan er zelf niet geheel bij op gevoelsniveau. De vinger er niet op kunnen leggen, waar bepaald gedrag van je kindje vandaan komt of er zijn of komen veranderingen binnen je gezin die komen of zijn gekomen. Als ouder wilde ik meer zicht krijgen op deze situaties om vervolgens beter en liefdevoller met mezelf en elkaar om te kunnen gaan.

Een afstemming is niet als een pilletje bij de dokter die een probleem verhelpt. Wat biedt het je wel… het brengt je dichter bij de kern van je probleem, waardoor je er op een andere manier naar kunt kijken. Silvie raakt het onderbewuste aan, dat mij telkens emotioneerde. Dat vervolgens direct bewust tot nieuwe inzichten leidt. De inzichten werken door in mijn dagelijks leven, geven me ruimte en helen stukjes, die op dat moment belangrijk waren en zijn. Met mijn hoofd kan ik heel veel beredeneren, alleen blijven dingen op gevoelsniveau soms knagen of vastzitten. Silvie heeft er bij mij meerdere malen voor gezorgd, dat ik dit daadwerkelijk ging voelen en daarmee kon en kan ik anders kijken en reageren naar mezelf en mijn gezin.

Afstemming van mezelf maart 2018: Zo dacht ik dat ik de miskraam in december 2017 een plek had gegeven. Toen ik de afstemming liet maken, bleek dat dit nog helemaal geen plekje had gekregen. De woorden op papier liet ik op me inwerken, waar ik vervolgens mee aan de slag kon. Overigens dacht ik dat het daarna oké was en ging mijn leven verder. Toen ze onlangs op kraamvisite kwam van ons derde kindje, spraken we over de witte vlinder die voorbij vloog. Silvie gaf me de opdracht om bewust stil te staan en te voelen wat opkomt, als de vlinder er weer eens is. Dit ben ik gaan doen en ik ben dit gaan opschrijven. Nadat ik hier vervolgens contact over had met Silvie, viel alles op zijn plek. Ik kon het toen pas een plek geven. Blijkbaar was dit toen pas het moment en had ik het wezentje toch weggestopt; alsof het er niet was geweest. Nu heeft het een plekje in ons gezin. Met hulp van Silvie, viel het op zijn plek waar ik haar heel dankbaar voor ben.

Afstemming van mijn twee zoontjes (nov. 2018, mei 2020): Toen ik zwanger was van mijn tweede zoontje, liet ik een afstemming maken van mijn oudste zoon. Ik merkte dat hij drukker was en ik was nieuwsgierig of mijn oudste hierin iets voelde en of wij als ouders hem hierin konden helpen. Zo, ook toen ik zwanger was van mijn dochtertje, liet ik een afstemming maken van mijn tweede zoontje. Hij was een jaar oud en ik was nieuwsgierig wat hij merkte van de gezinsuitbreiding en het feit dat ik als moeder, fysiek en emotioneel minder beschikbaar was door mijn zwanger zijn. Ik was me ervan bewust, maar door de afstemming kwam ik meer te weten van onze jongens; waarom ze zich gedragen zoals ze zich gedragen en met welke reden zij dit doen. Ik kon gedrag van hen begrijpen en vervolgens ingaan op hetgeen dat ze nodig hebben van mij. Voor mij en ons heel waardevol.

Geboortecoaching okt. 2020: Onlangs heb ik met Silvie ingezoomd op mijn eigen geboorte. Een bijzondere ervaring, waarna ik mijn eigen gedragingen, nu bewust kan herleiden van mijn geboorte. Bepaalde angsten die ik ervaar, terwijl die voortkomen van mijn moeder en oma. Dit heeft er bij mij toe geleid dat ik beter naar mijn eigen angst kan en durf te kijken en te ervaren dat het dus ook weer weg kan vloeien en het oude delen opruimt.”
Sanne ten Haaf
“Silvie is een echt mensen-mens. Dat komt ook terug in haar werk. Ze weet perfect de verbinding te maken tussen je hulpvraag en de informatie uit de afstemming. Ze schrijft in een prettige verhaal-vorm, waarin ze je meeneemt in hoe de afstemming tot stand komt. Wij als gezin hebben er echt wat aan gehad. Ze schrijft vanuit degene waar ze op afstemt, maar zorgt er met haar gerichte vragen ook voor dat er bruikbare tips in staan waar je zelf mee aan de slag kunt. Ook in contact met haar merk ik hoe begaan ze is met anderen, geen vraag is teveel, ze neemt de tijd en wil er altijd het beste voor je uithalen. Je bent een topper, Silvie!”
Olga Josten
“Het contact met Silvie is begonnen bij een leuke fotoshoot van haar gezin, later schakelde ze mij weer in om profielfoto’s te laten maken voor een nieuw bedrijf wat ze is begonnen. Ik was reuze benieuwd naar wat afstemmen precies is en ik voelde dat Silvie nog wel eens van pas kon komen. Onze zoon werd in de zomervakantie 4 en gaat naar school. Nieuwe situaties zijn voor hem altijd lastig. Het leuke woord ‘prikkels’ heeft bij ons echt een betekenis gekregen. Te veel hiervan is paniek. We zien wat er gebeurd, weten waar het door komt, maar weten niet altijd een oplossing. Daarom hebben we Silvie ingeschakeld. Zij heeft precies weten te omschrijven hoe hij is en hoe hij het liefst wil dat wij met hem omgaan. Echt tranen over mijn wangen, het was confronterend, maar zo helder. We zijn meteen aan de slag gegaan en het heeft echt zoveel geholpen. Hij huppelt naar school, we weten hem goed voor te bereiden en bij onverwachtse momenten kunnen we hem al steeds beter geruststellen. Hij is geconcentreerder en kan zijn rust veel beter vinden. Het lijkt vreemd, iemand die ook op afstand kan helpen, maar ik zou dit iedereen aan kunnen bevelen. Ik denk dat het nooit verkeerd is zoiets voor je kinderen te doen. Je bent weer meer betrokken en de band wordt alleen maar hechter. Voor ons dus een super positieve ervaring en we zullen haar zeker vaker inschakelen.”
Fleur Simons
”Het was geweldig om de afstemming met mijn zoontje, waar ik veel te vroeg afscheid van heb moeten nemen, te kunnen lezen. Ik kreeg er gewoon kippenvel van. Raakte er ook even geëmotioneerd van maar vond het zo fijn om op die manier iets van mijn zoontje te horen. Wat mij vooral bijgebleven is, is dat het goed met hem gaat en heeft gezegd dat ik moest gaan genieten van het leven. Ik dacht zelf dat ik dat al deed. Mijn band met mijn kleinzoon is geweldig en het heeft mij zo goed gedaan om via mijn kleinzoon wat van hem te horen, waarna ik deze afstemming kon doen. Heel hartelijk bedankt daarvoor. Ik geniet nu heel veel van mijn kleinkinderen.”
Mevr. Keijsers
“Ik vond de afstemming en het contact met jou heel fijn en toegankelijk. Ik vind je erg waardevol en kundig. Op advies heb ik je hulp ingeschakeld, ik wist niet echt wat ik er van moest verwachten maar ben het gewoon aan gegaan. Ik vond de samenwerking erg fijn, laagdrempelig en aandacht voor wat ik wilde. Je bent erg betrokken bij het proces maar wel met de juiste afstand, dit voelde voor mij prettig. Ik merk dat ik kwetsbaarder ben en me meer open voel. Verder moeten dingen nog wel landen en krijg ik steeds vaker herkenning! Ik zou je zeker bij andere aanbevelen. En zou dan zeggen dat je een mooi mens bent, toegankelijk en kundig en het contact met jou is prettig warm en liefdevol.”
luisterkind-kado
M.
“De afstemming en het contact met Silvie was fijn! Ze is behulpzaam en reageert snel. Het heeft ons meer rust gebracht. Wij als ouders wisten niet meer hoe we na meer dan een jaar gebroken nachten om moesten gaan met het slaappatroon en het gedrag van onze zoon. De hulp van jou heeft ons meer inzicht gegeven hoe te reageren op welk moment. Er is veel meer rust in het gezin en in de nachten. Maar ook heb je ons laten zien dat emoties er mogen zijn.”
Cassie

''Het mooiste wat je kunt worden is jezelf''

“De afstemming vond ik zeer treffend en daardoor ook wel bizar en knap dat je zo’n talent bezit. Het heeft me inzichten gegeven. Bevestiging van gedrag, dat ik liever voor mezelf mag zijn. De afstemming was zo raak dat ik er eerst wat ondersteboven van was. Ik herkende mezelf er volledig in. De afstemming heeft mij super waardevolle inzichten gegeven waar ik meteen mee aan de slag kon. Ik heb gedrag van mezelf herkend die mij niet meer dient en waar ik afscheid van wil nemen. Silvie super toegankelijk, lief, denkt met je mee en is ook eerlijk.”
Judith
“Ik vond de afstemming en het verdiepingsgesprek zeer waardevol. Ik heb antwoorden gekregen op mijn vragen. Dit is helpend voor mij om beter met mijn moeder om te kunnen gaan. In de relatie met mijn moeder liep ik tegen dingen aan. Ik voelde me niet gehoord terwijl ik juist alleen maar goede bedoelingen had. Ook merkte ik dat mijn broer veel meer gewaardeerd wordt door mijn beide ouders.

Ik heb Silvie een afstemming laten doen. Hieruit blijkt dat het verleden van mijn moeder een grote invloed heeft in de manier waarop zij in het leven staat. Ze heeft op vroege leeftijd haar beide ouders verloren. Het heeft mij laten inzien dat mijn moeder echt wel haar best doet, maar dat ze het gewoon niet kan om mij liefde en waardering te geven omdat ze het zelf als kind ook nooit ontvangen heeft. Ook snap ik nu dat ze toen wij klein waren niet praten over gevoelens maar die weg stopten. De man moest werken, en dat dat doorgaat is heel belangrijk, dat is wat ik nu richting mijn broer zie.

Het is voor mij heel waardevol geweest. Ik kan er nu met meer respect mee omgaan, en me minder schuldig voelen. Ik ben niet verantwoordelijk voor hun geluk, dat zullen ze echt zelf moeten doen. En ik mag mijn grenzen aangeven. Ik doe wat ik kan en wat goed voelt voor mij, meer hoeft niet, en dat hebben zij te respecteren.

Ik heb het contact als prettig ervaren. Ik vond het erg prettig om met jou te praten, erg fijn als iemand je snapt!”
Miranda van Boxtel
”Ik kwam jouw account per toeval tegen en ik voelde aan alles dat ik bij jou moest zijn. Ik wilde heel graag inzichten krijgen, juist vanuit het onbewuste. Via reguliere zorg kwam ik niet diep genoeg en via jou lukte dat wel! Ik ben je ongelofelijk dankbaar en zou je bij iedereen aanbevelen. Wat jij brengt aan informatie is meer dan waardevol.

Ik vond de afstemmingen die ik heb ontvangen meer dan geweldig! Het heeft me absoluut verder geholpen. Vooral de afstemming op mijn oudste gaf zoveel inzichten. Mijn eigen afstemming ook, maar die heeft wat meer tijd nodig om te landen.

Ik vond het contact met jou heel prettig, warm en liefdevol. Je hebt alle tijd en begrip en dat is heel fijn. Ga vooral zo door want je bent een ontzettend kundige vrouw. Laat je vooral zien!”
Malu
“Silvie is zo ongelofelijk kundig. Ze kwam via via op mijn pad en direct wist ik: ik heb bij haar een afstemming te doen. Niet volledig wetende wat ik kon verwachten, ontving ik een super uitgebreide afstemming waarin alle vragen die ik vooraf had toegestuurd werden beantwoorden. Wat een mega inzichten kreeg ik hierdoor! Voor mij is er echt weer een laagje afgepeld. Ik heb weer zo veel meer inzicht gekregen in waarom ik ben wie ik ben, en waarom ik doe zoals ik dingen doe. Antwoorden die ik nog nooit eerder had ontvangen, waren er nu ineens. Dat was intens en heftig. Maar ik geloof altijd dat ik ontvang waar ik klaar voor ben en ik was hier klaar voor. Ik zie de afstemming echt als een keerpunt in mijn innerlijke transformatie. Na 32 jaar werden dingen eindelijk helder en was het te begrijpen. Daardoor had ik na de afstemming een keuze om dingen anders te gaan doen, wat direct al voor een enorme shift zorgde. Dankjewel lieve Silvie. Je bent zo professioneel, competent, liefdevol en verbonden.”
Aniek Gerrits
“Silvie is een fijn persoon, ze is liefdevol en respectvol. Communiceert op een voor mij prettige manier, is helder in haar aanpak. Afstemming wordt binnen afgesproken tijd gedaan en heb de uitschrijving hiervan digitaal ontvangen. Ik vond de afstemming bijzonder. Het heeft me bewust gemaakt. Ik heb er zeker items uitgehaald die me gaan helpen. Mijn afstemming liet haar een schilderij maken, wat ik mee kreeg na het verdiepingsgesprek. Het gesprek was prettig, fijne sfeer en Silvie nam voldoende tijd en de rust om het gesprek aan te gaan. Ze haalde een aantal methodieken uit de kast die voor mij helpend waren en waardoor situaties inzichtelijk werden.”
Joyce O.
“Poeh, tja, heftig, raar, waar… De afstemming is op een mooie manier geschreven, net of ik er echt bij ben. Ik heb het 2x achter elkaar gelezen en weg gelegd. Vanaf dat moment zat ik ook niet meer zo lekker in mijn vel. Geïrriteerd en moe. Na de afstemming wilde ik graag een verdiepingssessie doen met Silvie. Tijdens de sessie maakten we een reis naar binnen, in mijn lijf. Goh wat bijzonder. Ik kon dingen aankijken en doorleven die ik heel moeilijk vond. Toen ik thuis kwam werd ik tot 3x toe door het zonnetje volledig in het licht gezet… Wauw, warmte, geborgenheid, precies wat ik nodig had.”
luisterkind-kado
L.
“Het was heel bijzonder om Silvie te mogen ontmoeten. Zij heeft ons tijdens de coaching laten zien dat zij een mooie kijk op het leven en de gebeurtenissen in een leven heeft. Het is voor ons een puzzeltocht geweest en nu vallen veel stukjes op zijn plek. Zij geeft mooie inzichten waar ik als moeder mee aan de slag kan en zie dan ook echt deurtjes in het hoofdje van mijn zoon open gaan en hem stappen maken. Inmiddels zegt hij hele woorden en daar zijn we ontzettend trots op. Het heeft me doen beseffen dat het onderbewuste een belangrijkere invloed heeft dan we denken. Dank je wel lieve Silvie voor je hulp inzichten en aandacht.” 😘
S.
“We vonden het bijzonder om te ondergaan. De afstemming was voor ons een heel warm moment met ons meisje in de buik. De afstemming kwam diezelfde avond nog naar ons toe en het was bijzonder te lezen wat de kleine ons te vertellen had.

Doordat ik veel verschillende emoties ervaarde in de zwangerschap wilde ik graag weten hoe mijn kindje zich hier toe verhield. Ik was nieuwsgierig en ergens ook bang dat ze er iets van mee kreeg.

Het afstemmingsmoment was heel erg fijn en warm en we voelden beide de verbinding. De afstemming naar ons als ouders van de kleine raakte me, er stonden inzichten in voor mezelf waar ik iets mee kon.

Voor mij werkt het zo dat ik voel of het raakt of niet en als het raakt dan zit er voor mij vaak ook een kern van waarheid in. Na het te hebben laten bezinken kan ik dan bepalen en voelen waar ik iets mee wil of kan op dat moment.

Wat er veranderd is, is dat ik probeer meer hardop te communiceren in plaats van binnen vetten. Mijn kindje vertellen wat er met mij gebeurd en uitleggen wanneer ik me even niet zo goed voel.

Het vertellen aan haar en uitleggen voelt heel fijn voor mezelf en lijkt ook fijn te voelen voor de kleine zodat er geen onuitgesproken energie in de ruimte hangt.

Ik zou het aanbevelen om meer inzicht en bewustwording te krijgen in je eigen handelen als mens en ouder en wat je hieraan kunt veranderen. Het contact met Silvie was fijn. Ze is behulpzaam en aanwezig. Ga vooral zo door, tof om te zien hoe je aan het groeien bent met je praktijk.”
Cheraine
“Onze zoon van 5 klampte zich erg sterk aan mij vast. Ook liet hij druk gedrag zien en waren er soms situatie waarbij ik niet goed wist welke weg in te slaan. Omdat dit steeds erger werd wilde ik weten waar dit vandaan kwam. Silvie heeft samen met mij gekeken naar hoe onze zoon ter wereld is gekomen. Hier kwamen specifieke zaken naar voren die verklaren waarom hij deed wat hij deed. De handvatten die ik van Silvie kreeg waren duidelijk en ben ik gelijk gaan toepassen. Doordat ik onze zoon beter kan begrijpen is de sfeer in huis zeer positief veranderd. Silvie is een zeer prettig persoon en ik voelde me gelijk op mijn gemak waardoor ik me open durfde te stellen. Dat zegt dus heel veel over haar intenties en haar mooie werk! De sfeer is open, prettig en een goede energie. Het was een positieve ervaring met nieuwe inzichten en we zijn nog niet ‘’uitgeleerd’’.”
luisterkind-kado
Debbie