Over mij

''Uit de grond van je hart, groeit altijd iets moois''

Mijn naam is Silvie janssen.

Intuïtief coach

Ik ben ruim 13 jaar samen met mijn lieve partner Johan en we wonen samen in het dorpje Kronenberg. We zijn trotse ouders van twee mooie dochters, Jalou en Romee en zijn ook gek op ons hondje Thibo. In mijn vrije tijd doe ik aan Yoga, schilder ik graag, luister ik vaak naar muziek en wandel ik regelmatig door het bos om te ontspannen. Spreek ik af met vrienden, ga ik wat leuks doen met de kinderen of hang ik lekker languit op de bank bij een serie.

Als kind was ik al erg geïnteresseerd in mensen. Ik had en heb nog steeds, veel mensen om me heen. Eigenlijk kan ik met iedereen overweg en ga ik altijd uit van het beste in iemand. Ik ben een verbinder in de groep. Als kind had ik altijd moeite met veranderingen, ik werd vaak en snel emotioneel en kon dit niet altijd plaatsen.

Na een auto-ongeluk in 2015, werd mijn leven even helemaal stil gezet. Ik werd letterlijk met twee benen op de grond gezet en raakte daarna de verbinding met mezelf helemaal kwijt. Een burn-out was het gevolg.

Ik kwam, in het traject dat volgde, in aanraking met alternatieve geneeswijzen. Ik leerde dat ik gevormd ben door mijn opvoeding, mijn omgeving en de invloed van de samenleving. Thema’s die speelden bij mijn ouders, nam ik (onbewust) over en hadden veel invloed op hoe ik als persoon omging met situaties. Ook vorige levens waren een thema, waar oud zeer uit naar voren kwam. Door me bewust te worden van deze invloeden, kon ik het oplossen. Op een holistische manier naar mijn klachten kijken, gaf me het inzicht dat ik eigenlijk al heel lang uit verbinding was met mezelf.

Er ging een wereld voor me open. Ik leerde dat veel van mijn gevoelens niet van mij waren. Ik kreeg eindelijk duidelijkheid waarom ik me als kind vaak snel emotioneel voelde en ik wist vanaf toen dat ik een andere kant op moest. Met holistische blik kijken naar het geheel.

Ik kwam in aanraking met het werken vanuit mijn intuïtie en daar ging een wereld voor me open. Ik bleek er ook nog eens heel goed in te zijn en toen ik inzicht kreeg in mijn geboorte was de cirkel rond.

Werken en leven in verbinding met mijn start en mijn intuïtie en mijn spirituele talenten inzetten, bleek voor mij dé manier om mensen te gaan helpen.  

En die cirkel, die verbinding gun ik jou ook.

Silvie

Waarom Sil LaVie

Sil LaVie komt voort uit mijn eigen naam, Silvie. Maar bovenal zit de boodschap in de bewoording “C’est la Vie”. Dit betekent: “Zo is het leven”.

Grappig want toen ik jong was, luisterde ik vaak naar het liedje “C’est la Vie” van Bewitched. Ik werd er altijd vrolijk van en dat bleef in mijn hoofd zitten, dus hoe bijzonder is het dat ik nu uiteindelijk met mijn eigen naam deze boodschap kan gaan uitdragen. Het past helemaal bij wie ik ben en wat ik wil bereiken. Namelijk verbinden. Verbinden met liefde. Liefde voor jezelf en voor een ander. Jou als persoon verbinden met je innerlijke zelf, je kern. Jouw beschreven blad.

Je opvoeding, je omgeving, de samenleving hebben allemaal invloed op jou als persoon. Om het leven te leven dat je graag voor ogen ziet, is het belangrijk om de verbinding met jezelf aan te gaan. Je angsten en struikelblokken aan te kijken om zo mee te kunnen gaan met de flow van het leven.

De verbinding maken met jouw start is voor mij, leven in verbinding. De start is de blauwdruk van je leven. Er vormen zich van de reis van conceptie tot en met geboorte al patronen, jouw beschreven blad ontstaat hier. Wanneer je verbinding hebt met jouw beschreven blad, zul je jezelf en jouw gedrag beter begrijpen en kun je door alle laagjes van je leven heen reizen om blokkades op te heffen, zodat je patronen niet telkens meer de overhand nemen.

Ook de verbinding vinden tussen jou en je kind kan daarbij horen. Het kind dat je spiegelt, je dwingt om naar jezelf te kijken en die er voor zorgt op een positieve, of juist negatieve manier dat je antwoorden mag gaan zoeken bij jezelf.

Groen is echt mijn favoriete kleur en deze kleur staat ook nog eens voor het hart, voor verbinding tussen de aarde en de geest. Het gaat over liefde, vriendelijkheid, maar vooral ook groei, geluk, evenwicht, vertrouwen en het vinden van balans. De balans in jezelf of de balans tussen jou en je kind. Jij en je (innerlijk) kind samen in evenwicht, verbonden door liefde, als in een hart.

Sil LaVie – Leven in Verbinding

''Volg je hart, want dat klopt''

Ja Silvie, ik denk dat wij een goede match zijn!

+316 57 73 23 52

info@sil-lavie.nl